http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Barney, ti vraže!

Neil Patrick Harris voditi će ovogodišnje Video Game Awardse

Barney-Stinson
Ovogodišnji Video Game Awards vodit će plejada poznatih glumaca i medijskih ličnosti na čelu saaaaa...

...Barneyjem Stinsonom. Dobro, ne baš Barneyjem, nego likom koji ga glumi. Neil Patrick Harris, svima poznat kao ženskaroš iz "Kako sam upoznao vašu majku", barem prema SpikeTV-u, trebao bi biti na čelu skupine zvijezda koje će se pojaviti na ovogodišnjem VGA-u.

 


Među poznatima koji bi trebali biti na ovome eventu nlaze se Danny Devito, Kaitlin Olson, Rob McElhenney i skateboarding megazvijezda Tony Hawk. Nekima bi samo ova vijest bila dovoljna da prate ovogodišnji event, no nama pravim gejmerima najviše u ovome 'mirišu' ovogodišnje premijere (o kojima se već dosta dugo šuška).

 

 

Iskreno, Video Game Awardsu 2010. prilično se radujemo. Ne samo zbog toga što će biti sjajan višesatni show, već zato što će mnoge velike firme objaviti tajne projekte na kojima već dulje vrijeme rade. Iskreno, jedva čekamo.

 

Skroman čovjek, nema što...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije