http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REDEFINICIJA SERIJALA

Veliki povratak Lare Croft

Nedugo nakon izlaska posljednjeg nastavka, autori najavljuju novu igru u serijalu

Iako je Lara Croft and the Guardian of Light, koji je smatran jednim od najboljih nastavaka u cijelom serijalu, izašao tek prije nepuna četiri mjeseca, iz Crystal Dynamicsa su najavili rad na sljedećem nastavku.

 

Prema njihovim tvrdnjama, Lara Croft se vraća na svoje početke gdje će doživjeti prve avanture koje nikada nismo imali prilike zaigrati. Radi se dakle o prequelu Tomb Raider serijalu, a Lara ima samo 21 godinu.

 

Igra je zasad poznata tek pod nazivom 'Tomb Raider' i u produkciji je za Windows, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

Prema prvim informacijama, čini se da autori zaista planiraju redefinirati serijal. Tako će u igri postojati sustav napredovanja i unapređivanja skillova, a moći će se prikupljati i različita i brojna oprema.

Darrell Gallagher (Crystal Dynamics)
'Zaboravite sve što ste znali o serijalu Tomb Raider!'

 

Svijet će biti otvoren, a ne strogo linearan kao dosad i napokon će biti uklonjeno automatsko nišanjenje.

 

Crystal Dynamics je igrom 'Lara Croft and the Guardian of Light' vratio povjerenje igrača i čini se da su sada spremni cijeli serijal odvesti na višu razinu. Jedva čekamo!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije