http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRATOS PROTIV SUB ZEROA?!

Kratos stiže u Mortal Kombat

Slavite boga rata jer on dolazi u Mortal Kombat na Playstationu 3

U nadolazećem resetu Mortal Kombata Playstation 3 vlasnici dobit će posebnu ekskluzivu. Radi se o ni manje ni više nego bogu rata - Kratosu. Da stvar bude još luđa, Kratos će doći sa svojom posebnom arenom i kompletnim setom poteza i fatalitiya. Mislite li da će to biti dovoljno da igra zadovolji fanove serijala? Pa, ako nas pitate hoće li ovo biti samo kozmetički dodatak ili pravi bonus na već nadmoćnu igru, uvjereni smo kako se nemate čega bojati.

 

Prema trenutnim filmovima, demonstracijama i sličnim điđabajama, Mortal Kombat serijal vraća se svojim pravim korjenima. Prošla su vremena naoružanja i priglupih spajanja DC-a s MK svijetom. Pred nama je, barem se nadamo, ono u čemu smo uživali tijekom devedesetih: ultranasilna i vrlo dobro dizajnirana 2D borilačka igra.

 

Mortal Kombat je najavljen za Playstation 3 i Xbox360, a na tržištu bi se trebao pojaviti negdje u prvom ili drugom kvartalu iduće godine. Igra spada u sve popularniji 'reset' trend koji zahvaća mnogobrojne franšize. Za razliku od nekih manje sretnih (Devil May Cry, primjerice), ovoj se doista i radujemo.

 

Mala poslastica za sve Mortal Kombat fanove!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije