http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAGONETKA

Novi foršpan za Batman: Arkham City

Iako je njegov izlazak još daleko, autori Arkham Cityja odlučili su nam otkriti još jedan djelić igre

Batman: Arkham City je, kao što zasigurno vrlo dobro znate, nastavak na Arkham Asylum, najbolju adaptaciju stripa/filma u povijesti videoigara. Odmah po izlasku originala koji je postao apsolutni hit, autori su započeli rad na nastavku za kojega postoje vrlo velika očekivanja.

 

Priča Arkham Cityja izravno se nadovezuje na onu Arkham Asyluma. Kako se zatvoreni Asylum pokazao kao nepouzdana lokacija za smještaj najgorih kriminalaca Gothama, Quincy Sharp, sada gradonačelnik Gothama odlučuje sagraditi Arkham City. Arkham City je zapravo strogo čuvani dio grada u koji su smješteni najbrutalniji kriminalci koji njima slobodno šetaju i žive.

 

Za čuvanje Cityja, Sharp je okupio brojne uvježbane plaćeničke jedinice pod imenom Tygers koje su potpuno opremljene i za lov na samoga Batmana. Pažljive gledatelje priloženog foršpana zbuniti bi mogao dijalog između pripadnika Tygersa koji pričaju da su mislili da nekoga 'imaju zamci', no taj netko ih je već očekivao. Kako se Batman na njih obrušio na njihovo iznenađenje, pretpostavljamo da Tygersi trenutno nisu bili u lovu na Batmana. No, koga su onda lovili i koga Batman štiti?

 

Batman: Arkham City najavljen je za drugu polovicu 2011. godine i to za PS3, Xbox 360 i Windows platformu.

 

  

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije