http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRAKE'S DECEPTION

Objavljen datum izlaska Uncharteda 3

Naughty Dog studio službeno je najavio nastavak jedne od najboljih franšiza na konzoli PlayStation 3

Nakon što je prije nekoliko dana objavljen rad na Uncharted 3: Drake's Deception, danas je na Spike TV Video Game Awards, uz još nekoliko blockbuster naslova, najavljen i Uncharted 3. Prema najavi Naughty Dog studija, igra bi svjetlo dana trebala ugledati 1. studenog 2011. godine, a objavljen je i in-game trailer;

 

 

IZVORNA NAJAVA (10. prosinac):

 

Uncharted 3: Drake's Deception bit će ime trećega nastavka u franšizi koja se smatra jednom od najuspješnijih i najcjenjenijih PlayStation 3 ekskluziva. Prvi dio, pod imenom Drake's Fortune, svjetlo dana ugledao je 2007. godine i pokupio tek prosječne kritike, dok je nastavak pod imenom Among Thieves postao apsolutni hit zbog kojega se kupovala konzola PlayStation 3.

 

Radnja igre vrtjet će se oko zasad neodređene prevare i fokusirati se na Drakeov odnos s očinskom figurom – Victorom Sullivanom. Mjesto radnje bit će pustinja Rub' al Khali gdje će Drake tražiti davno izgubljeni drevni grad zatrpan pijeskom.

 

Iz Naughty Doga objavili su da su kao mjesto radnje odabrali pustinju jer su se željeli uhvatiti u koštac s izradom fluidnoga okoliša s obzirom na to da su pustinje stalno promjenjivi reljefi pod utjecajem vjetra.

 

Osim toga, Drake će se sada moći boriti protiv nekoliko neprijatelja odjednom, a autori obećavaju i implementaciju multiplayera i mogućnost igranja u tri dimenzije.

 

Datum izlaska još nije obznanjen, a pretpostavke su da bi se igra na tržištu mogla pojaviti krajem 2011. godine. Također, u pripremi je i Uncharted film s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije