http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LJUDSKA REVOLUCIJA

Deus Ex ne prestaje oduševljavati

Bude li igra barem upola impresivna kao najnoviji foršpan, očekuje nas veliki hit

Kako se sve više bliži kraj godine, tako je bliži i izlazak treće Deus Ex igre Human Revolution koja je najavljena za početak 2011. godine. Sukladno tome, Square Enix intenzivira promociju igre; nakon niza trailera i gameplay isječaka nedavno je objavljen i sadržaj limitiranog izdanja igre pod nazivom Augmented Edition.

 

Danas je pak objavljen potpuno novi i definitivno najduži trailer za Human Revolution dosad. Iako u traileru nažalost nema gameplaya, već se isključivo radi o CGI animaciji, moramo priznati da se radi o vjerojatno najboljem traileru koji smo ikada vidjeli. Uostalom, procijenite sami:

 

 

 

Nedavno je lansiran i impresivan site Sarif Industriesa. Sarif je zapravo imaginarna tvrtka koja je u igri zaslužna za svu tehnologiju kojom će se koristiti i naš protagonist, pa će site biti zanimljiv svima koji su već zagrijani za ovaj naslov.

 

Deus Ex: Human Revolution izlazi na platformama Windows, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije