http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GEJMING RENESANSA

Black Ops sedma najprodavanija igra u povijesti

Neke dobre igre ostave određeni dojam na igraćoj zajednici, pa nakon nekog vremena dobiju status klasika. Black Ops je to uspio nadići

Activisionov Call of Duty: Black Ops ovih je dana prema neslužbenim statistikama toliko dobro prošao u američkim trgovinama da je postao sedma najprodavanija igra svih vremena. U ukupno mjesec dana otkad je izašao, dotični naslov prodao se u 8,4 milijuna kopija, s time da pod ovim ubrajamo kumulativnu prodaju na svim platformama.

 


Prema NPD-ovoj Aniti Frazier, Black Opsi broji 25 posto ukupne prodaje gaming softvera u studenom 2010. Ovo samo potvrđuje da korisnicima u konačnici ne smeta neopravdano povećana cijena Activisionovog softvera te da se politika njihovih šefova (uključujući Bobby Koticka) nesmetano i više nego uspješno provodi.

 


Bilo kako bilo, uspjeh Black Opsa samo potvrđuje njegovu kvalitetu. Također, teško je trenutno zamisliti kakva bi radikalna poboljšanja trebalo napraviti u sljedećem nastavku kako bi nadmašio standarde koje mu je prethodnik postavio.

 

 

Amerika u osam sekundi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije