http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LONDON CALLING

Službeno najavljen Mass Effect 3!

BioWare je potvrdio višetjedna nagađanja

Ono što se tjednima nagađalo i iščitavalo iz hintova koje je BioWare objavljivao preko društvenih mreža, rano jutros dobilo je i službenu potvrdu - ime misteriozne igre je Mass Effect 3.

 

Objavljeno je to na dodjeli Spike TV Video Game Awards, na kojoj su službeno najavljeni i Uncharted 3, Prototype 2, The Elder Scrolls: Skyrim i Resistance 3.

 

Kao što se i pretpostavljalo, radnja Mass Effecta 3 bit će smještena na Zemlju, a jedna od glavnih lokacija zasigurno će biti London, i to nakon nasilnog preuzimanja u režiji nepoznate izvanzemaljske sile.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije