http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJAVLJEN NASLJEDNIK OBLIVIONA

The Elder Scrolls V: Skyrim

Nagađanja danskih izvora proteklih dana potvrđena su - najavljen je novi The Elder Scrolls

Jedna od vijesti koja je privukla najviše pažnje na današnjoj dodjeli Spike TV Video Game Awards je i najava nove igre u serijalu  The Elder Scrolls, pod imenom Skyrim.

 

Tim povodom objavljen je i prvi teaser koji otkriva da će Skyrim djelomično preuzeti svoj setting iz nordijske prošlosti i mitova, i još bolje - čini se da će biti i zmajeva! Teaser je popraćen dramatičnom naracijom i fantastičnom glazbom, što je najava, nadamo se, kvalitetnog naslova.

 

Više detalja još nije objavljeno, no igra bi se na tržištu trebala pojaviti 1. studenog 2011. godine. Ono čemu se mi nadamo je, naravno, dobra igra i - novi engine. Prethodni naslov u serijalu pod nazivom Oblivion izašao je 2006. godine na tada potpuno novom Bethesdinom engineu, koji je s godinama zastario, što se vidi i po brojnim problemima u novom Fallout: New Vegasu, koji je temeljen na istom engineu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije