http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OTPOR, STOKO!

Resistance 3 – objavljen datum izlaska

Insomniac Games otkrio je datum izlaska igre i prve scene gameplaya

Mjesecima nakon službene objave o radu na ekskluzivi za PlayStation 3, Resistanceu 3, i nekoliko tjedana nakon objave prvih screenshotova, na dodjeli Spike TV VGA objavljen je datum izlaska, ali i prvi videoprizori gameplaya.

 

Resistance 3 je četvrta igra u franšizi, čiji je prvi dio, Fall of Man iz 2006, postao prva PS3 igra prodana u više od milijun primjeraka.

 

U igri preuzimate ulogu Josepha Capellija koji je u Resistanceu 2 pogubio dotadašnjeg glavnog protagonista – Nathana Halea. Radnja je smještena u alternativnu 1957. godinu, četiri godine nakon radnje Resistancea 2, i to u razrušeni SAD, gdje je Capelli upravo osnovao obitelj s polusestrom spomenutog Nathana Halea.

 

Jučer su iz studija Insomniac Games  objavili da će se igra pojaviti na tržištu 6. rujna 2011. godine, a povodom toga objavljen je novi foršpan, mješavina igranih i scena gameplaya, te moramo priznati da nas setting i grafički stil uvelike podsjećaju na Half-Life 2.

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije