http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REALISTIČAN PRIKAZ

Scene iz foršpana za Uncharted 3 su iz same igre

Sjećate se kako su najavili Killzone 2 i svih kontroverzi vezanih uz 'grafiku iz igre'? E, pa pripremite se za drugu rundu prepucavanja

Ako je vjerovati razvojnim programerima igre (koji su svi odreda poprilično uvjerljiva ekipa), sve što ste vidjeli u foršpanu Uncharteda 3 gledat ćete tijekom same igre. Da, draga djeco, Naughty Dog tvrdi da apsolutno sve što se nalazi u filmiću tjera novi engine igre. Iskreno, bili smo uvjereni da nova generacija igara za Playstation 3  ima neke neotkrivene grafičke potencijale. Međutim, ovakvo nešto zaista tu i tamo impresionira čak i zagrižene gaming veterane poput nas.

 

 

Redakcija Gamereporta neposredno nakon gledanja foršpana za Uncharted 3

 

Dobro, nije da smo baš toliko impresionirani. Igra izgleda dosta dobro, no realno gledano - skoro smo 100 posto sigurni da se radi o muljaži. Svaki put kada se na nekom showu (konkretno na ovogodišnjem VGA-u) objavi neki foršpan, najčešće slijedi javno prenemaganje o tome da čitava stvar radi u engineu i da je avanturističko iskustvo toliko autentično da uz igru dolazi po jedna gratis kristalna lubanja. I naravno, redovita završna rečenica je - ovakvu razinu detalja jedino je moguće postići na... Playstationu 3/Xboxu 360.

 

Bilo kako bilo, moramo priznati da igra izgleda dobro. Ako se autori odluče držati razvojne filozofije koju su utemeljili legendarnim Drake's Fortuneom, sasvim sumnjamo u to da treći Uncharted neće postaviti nove standarde za akcijske pucačine.

 

AAAAARGH. Oči nam krvare!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije