http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POČELO JE, POČELO!

Forza 4 kreće u bitku s Gran Turismom 5

Na nedavnoj presici Microsoft je objavio da nadolazeća Forza Motosport planira postaviti sasvim nove standarde

Za sve one kojima je do praćenja sapunica vezanih uz prepucavanje među konzolama dolaze novi sretni dani. Microsoft je nedavno obznanio da se sprema direktno suočiti s konkurencijom te novu Forzu učiniti najboljom i najrealističnijom trkaćom igrom ikada napravljenom.

 

 

Forza Motorsport 4 u paru s Kinectom!

 

Službeno predstavljanje nove Forze na ovogodišnjem E3-u

 

Novi Forza Motorsport u punom sjaju!

 


Da stvar bude zanimljivija, igrači će moći svoj tutač voziti i preko Kinecta, iako nam do kraja nije jasno kako će im to poći za rukom s obzirom da polu-sekundno zaostajanje uređaja sasvim solidno upropaštava šansu za preciznim vozikanjem.

 


Bilo kako bilo, utrka za titulu najbolje utrke je otpočela. Microsoft, doduše, na startnu poziciju dolazi malo prekasno, no to nije bitno. Volja za uspoređivanjem, reklamiranjem i uništavanjem konkurencije intrigantna je motivacija. Pogotovo s obzirom da Xboxove gazde koristeći najave i screenshotove kreću u bitku s naslovom koji je na tržištu već mjesec dana.

 

Prvi 'premijski auto' koji ćete moći otključati u novoj Forzi!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije