http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVATKO SVOG KONJA HVALI!

Killzone 3 i njegov engine nadmašili očekivanja

Killzone 3
Killzone 3 izlazi uskoro, a prema riječima njegovih autora trebao bi biti najljepša konzolaška FPS igra na tržištu

Herman Hulst, čovjek na čelu Guerilla Gamesa jučer je izjavio kako novi Killzone jednostavno nema blage veze s dvojkom po pitanju grafičke kvalitete. Štoviše, on tvrdi da novi grafički engine toliko nadmašuje prvi da neki nivoi iz Killzonea 2 na njemu ne koriste ni polovicu Playstationove procesorske snage.

 


Uglavnom, po nama je ova izjava u principu dosta prenapuhana. Sasvim je očito to da neki nivoi imaju više grafičke zahtjeve od drugih. Uostalom, čak i da je ovo što je Hulst izjavio točno, moramo priznati kako nam nije do kraja jasno zbog čega neki od 'nabijenijih' nivoa Killzone 2 demonstriraju lagani pad u broju sličica po sekundi.

 

 

Bilo kako bilo, Killzone 3 će uskoro izaći (sve službene najave indiciraju prema početku iduće godine), pa ćemo iz prve ruke vidjeti je li igra ono što autori obećavaju. Inače, sigurni smo da uskoro slijedi slična izjava iz Microsoftovog tabora Gears of War 3. Znate, samo da nam bude jasno kako i oni rade igru s grafičkim engineom od čije će nam detaljnosti glave eksplodirati.

 

Vau, kako dobro, itd.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije