http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Nail'd

Datum objave:
15.12.2010 13:13
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nail'd izgleda uistinu prekrasno! No, je li to dovoljno da ga instalirate na svoja računala? Saznajte u današnjoj recenziji¬

Ponekad je apsolutno nužno raditi recenzije igara kao što je Nail'd! Zašto? Pa da bismo vama, našim dragim posjetiteljima i čitateljima, dali do znanja da pojedine igre jednostavno ne valjaju. Ipak, Nail'd će vas na prvi pogled totalno omađijati u pomisli da je pred vama nešto posebno. To postiže izvrsnom grafikom koja se temelji na najnovijoj inačici Chrome engiena 4. Podsjetimo, Chrome engine je razvila jedna poljska tvrtka koja je itekako svjesna da on mora biti optimiziran i brz. On to doista i jest - Nail'd upravo pršti poligonima, zaobljenim organskim strukturama te uspjelim izborom boja.

 

Ujedno je i strahovito brz, dinamičan i nabijen adrenalinom. Nažalost, to je sve. Da, igra je strašno nerazrađena i plitka. Štoviše, djeluje kao da je ispala iz ere Amige 500. Nije da ne volimo tu eru, mi je, naprotiv, obožavamo, ali danas su neka druga, moderna vremena. Stigla su vremena u kojima nije dovoljno reći: 'Evo vam dvanaestak staza, opiči po gasu i utrkuj! Ne, moderne jurnjave, koliko god bile arkadne, moraju ponuditi nešto više. Na primjer, Burnout je ponudio fantastične sudare, Blur zanimljiva oružja, a Hot Pursuit dosad neviđenu atmosferu i osjećaj nesputane brzine. Nail'd, s druge strane, osim užitka za oči, ne nudi gotovo ništa.

 

Na raspolaganju je tek par igraćih modova poput običnog utrkivanja i nekakvog polurealiziranog obavljanja akrobacija. Nažalost, ovakva situacija često prati istočno europske developere igara. Momci su u stanju napraviti sjajan grafički engine, no onda ne znaju što bi s njim. Iskreno smo se nadali da ćemo igrati bolju igru. No koliko god se trudili da nam se Nail'd svidi, u tome nismo uspjeli. Eto zašto smo napravili ovu videorecenziju - da vas upozorimo da ne bacite u vjetar teško zarađene novce.

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije