http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG FINAL FANTASYJA

Odgođen Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution odgađa se zbog lošeg financijskog stanja izdavačke kuće

U posljednje vrijeme smo učestalo pisali o očekivanom RPG-u Deus Ex: Human Revolution, ponajviše zbog nevjerojatnih foršpana, ali i fantastičnih gameplay videa kojima nas zasipa Square Enix, kuća zadužena za izdavanje igre.

 

Iako je Human Revolution bio najavljen za tekuću fiskalnu godinu koja traje do kraja ožujka 2011, iz Square Enixa je danas najavljeno da se igra odgađa za sljedeću fiskalnu godinu koja počinje u travnju 2011.

 

Square Enix je nešto trkeljao o lošim prodajnim rezultatima nekih svojih 'ključnih' konzolaških naslova, te o nekim drugim stvarima koje vas sigurno ne zanimaju. Igra je odgođena i to je ono bitno u cijeloj priči.

 

Loše povratne informacije o jednom ključnom naslovu? Iz svega je prilično lako zaključiti da je za odgodu Human Revolutiona kriv zapravo fijasko Final Fantasyja XIV koji će sigurno biti upamćen kao jedan od najvećih promašaja godine.

 

Čini se da se Square ne želi još jednom opeći kao što je to bilo zbog FF XIV, no s druge strane, očigledna je želja da se odgodom dobije što bolja igra i to ipak ulijeva optimizam.

 

Deus Ex: Human Revolution u produkciji je za PC, PS3 i Xbox 360, a izlazak igre može se očekivati najranije u travnju sljedeće godine.

 

Deus Ex: Human Revolution gameplay

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije