http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MARLJIV BIOWARE

Mass Effect 2 za PS3 na novom engineu

Iako na PlayStation 3 dolazi s velikim zakašnjenjem, Mass Effect 2 na toj će platformi pogoniti sasvim novi engine

Prije nekoliko dana došla je službena potvrda i najava Mass Effecta 3 koji se radnjom seli na Zemlju, a njegov prethodnik još je uvijek itekako aktualan i trenutno je u konkurenciji za mnoge nagrade koje se obično krajem svake godine dodjeljuju igrama.

 

Iako je na Xbox 360 i PC došao još u siječnju 2010. godine, Mass Effect 2 tek će ovoga mjeseca imati prilike zaigrati i vlasnici PlayStationa 3. Da se neće raditi o lošem portu, dokazuje i službena informacija da će igru pogoniti engine koji je proizveden za Mass Effect 3.

 

'Napravili smo engine za Mass Effect 3 i iskoristili ga kako bismo napravili Mass Effect 2 za PS3. Uzeli smo sadržaj, priču i sve ostale komponente Mass Effecta 2 i stavili ih u engine Mass Effect 3', izjavio je producent PS3 verzije Jesse Houston.

 

Dakako, ne očekujte da će promjena enginea drastično promijeniti igru, promjene će najvjerojatnije biti gotovo neopazive, no ipak valja pohvaliti trud BioWarea koji nije igračima pokušao prodati polukonvertiran proizvod.

 

Svi vlasnici konzole PS3 demo verziju igre će moći isprobati već za šest dana, 22. prosinca, a Mass Effect 2 na PlayStation 3 dolazi 21. siječnja 2011.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije