http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASLJEDNIK WOW-a

Blizzard potvrdio rad na projektu 'Titan'

Prema posljednjim informacijama, nasljednik World of Warcrafta svjetlo dana trebao bi ugledati 2013. godine

Početkom prosinca, MMOGameSite je objavio Blizzardovu shemu izlaska igara za razdoblje od pet godina u kojoj se osim već poznatih i najavljenih naslova nalazi i nepoznati 'Titan'. O čemu se radi iz Blizzarda su natuknuli nedavno na Spike TV VGA: 'Titan je... Mediji zapravo ne bi trebali znati ništa o tome. Za naš sljedeći MMO planiramo regrutirati najbolje ljude u industriji', izjavio je Frank Pearce, izvršni producent World of Warcrafta.

 

O 'Titanu' se zasad ne zna još praktički ništa, osim da neće imati nikakve veze s WoW-om: 'Radimo na sljedećem MMO-u. Ne radi se o nasljedniku WoW-a, ovaj put želimo nešto potpuno drukčije', izjavio je još prije nekoliko mjeseci Mike Morhaime iz Blizzarda.

 

Prema spomenutoj shemi, projekt 'Titan' bi se na tržištu trebao pojaviti krajem 2013, a Blizzard dotad planira još najmanje dvije WoW ekspanzije i film. Dugo isčekivani Diablo III trebao bi biti dovršen krajem 2011. godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije