http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FANOVI GADGETA, UJEDINITE SE!

Stiže Playstation Smartphone App

Sony je jučer na svojem blogu objavio prodaju mobilne aplikacije Playstation. Što to nama znači i što je najvažnije - je li besplatno i gdje se može skinuti?

Pa sudeći prema službenoj izjavi, novi softver za vaš omiljeni iOS/Android mobitel omogućit će vam da bez problema u pokretu pratite sve novosti vezane uz Playstation Network. Osim klasičnog pregledavanja vijesti, ova aplikacija trebala bi korisniku dati uvid u njegove trofeje, ekskluzivne sadržaje, direktnu interakciju s Playstation Storeom i tako dalje.

 

Ovakav potez relativno je netipičan za kompanije u konzolaškom biznisu. No on vjerojatno znači širenje konzolaškog gejminga na mobilne platforme. Jasno, samo je pitanje vremena kada će i Microsoft obznaniti kako radi na aplikaciji Xbox Live Arcade Mobile. Zahvaljujući vrlo dobroj 'komunikaciji' platformi i gejming servisa, vjerojatno ćemo u skoroj budućnosti bez problema pratiti PSN online kontakte, kupovati DLC softver za konzolu preko mobitela i tako dalje.

 

Što se konkretnih brojki tiče, moramo vas razočarati i izjaviti kako Playstation Smartphone App 1.0 ne podržava Hrvatsku. Ipak, Sony tvrdi da rade na lokalizacijama te da će aplikacija uskoro pokriti čitavo europsko područje. E, da... Jesmo li spomenuli da je čitava stvar besplatna?

 

Reakcija javnosti na cijenu smartphone aplikacije Playstation

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije