http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BE THE WEAPON

Crysis 2 – novi gameplay video

Ovoga nam puta autori Crysisa novim foršpanom poručuju: 'Budite oružje!'

Izlazak Crysisa 2 sve je bliži i povodom toga Crytek studio nas je obradovao novim foršpanom koji obiluje odličnim scenama samog gameplaya koji, moramo priznati – izgleda odlično. Osim, kako se čini, vrlo dobre mehanike borbe, za to je zaslužan i fantastičan CryEngine 3 koji će po prvi puta biti upotrijebljen baš u ovoj igri.

 

Mnoge, kao i nas, veseli činjenica da se igra iz vlažnih džungla seli na uzavreli asfalt razrušenog New Yorka u bliskoj budućnosti, tj. godini 2023. Na tu opciju autori su se odlučili kako bi igraču ponudili mnogo više taktičke slobode i moć odlučivanja s obzirom da za razliku od džungle, u gradovima postoji i mogućnost vertikalnog kretanja, a sve to začinit će i mogućnost uništavanja okoline.

 

Cevat Yerli, osnivač Cryteka, prije nekoliko dana je za Kotaku.com izjavio da želi da igrači u igri razmišljaju, i to vertikalno, misleći pritom na opisanu mogućnost vertikalnog kretanja. Yerli je također objasnio da će Crytek 2 biti igra koja će imati potpuno suprotan koncept onomu konkurentskog Black Opsa u kojemu je radnja savršeno linearna i puna skriptiranih situacija koje igrača jednostavno primoravaju na određene radnje. Crytek 2 će se upravo suprotno igrati onako kako to želi igrač, tvrde u Cryteku.

 

Osim Cryteka, u slučaju Crysisa 2 glasan je i EA, kuća koja je zadužena za izdavanje igre. Oni također tvrde da Crysisom 2 žele prekinuti dominaciju Call of Duty franšize industrijom videoigara. Koliko će im to uspjeti, nismo sigurni, no sigurni smo da će Crysis 2 biti zaista vrhunski naslov, a to pokazuje i novi foršpan.

 

 


Crysis 2 izlazi 25. ožujka 2011. godine, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije