http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CLICKIN' IN DA HOOD!

Dr. Dre reklamira Mafia Wars

Developeri često za potrebe reklamiranja svojih proizvoda angažiraju glazbene ili filmske zvijezde. Na taj se korak konačno odlučila i Zynga

Dr. Dre je zajedno sa Zyngom odlučio promovirati svoj novi album pod imenom 'Detox'. Reklamna kampanja odvijat će se unutar Mafia Warsa gdje će tijekom promotivnog razdoblja biti uključene mnogobrojne gangsta rap stvarčice.

 

He know hot to get down!

 

Tako ćete, recimo, moći kupiti automobile, vinilne ploče, posebno Dr. Dre naoružanje i slične bezvezarije. Naravno, moći ćete posjetiti i posebno područje 'Hustlin' with Dre' u kojem svira njegov novi singl 'Kush' te gdje će svatko moći u samoj srži svojeg bića doživjeti kako je to biti na rubu i opasan geto kriminalac.

 

Opasno, nema što!

 

Da stvar bude još bizarnija, u igri postoji tajni video klip s Dr. Dreom. Iskreno, nadamo se da je to samo snimka jednog od njegovih spotova. Dokumentarni Dreov motivacijski monolog bio bi dovoljan da prouzroči kriminalni val globalnih razmjera.

 

Dr. Dreov mali doprinos svijetu Facebook mafije!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije