http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PO SVAČIJEM UKUSU

Borba u Dragon Ageu II

BioWare je predstavio dva sasvim različita stila borbe u nadolazećem Dragon Ageu II

Iako se možda nakon prvih objavljenih detalja činilo da će se Dragon Age II odmaknuti od stila originala, današnji video iz BioWarea to je opovrgnuo. Dragon Age II ostat će Dragon Age u svakom smislu, a ono čime se autori ponose u ovom videu su dva krajnje različita načina borbe koja možemo koristiti u igri.

 

 

Prvo je prikazan akcijski pristup koji izgleda poput hack'n'slasha u njegovom najboljem izdanju, dok je nakon toga prikazan i strategijski pristup isprekidan pauziranjem igre gdje se svakomu od likova daju individualne zapovijedi.

 

Iako će svi hardcore RPG fanovi akcijski pristup smatrati gotovo svetogrdnim, lijepo je što igrač zapravo ima izbora te što je razrađen i akcijski pristup kojemu će vjerojatno više biti skloni vlasnici konzola.

 

Dragon Age II izlazi 11. ožujka 2011. godine na PC-u, PS3-u i Xboxu 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije