http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KABOOM!

Pogledajte eksploziju Xboxa 360

Pogledajte uradak fotografa Armina Harrisa koji je napravio fotografije eksplozije omiljenog nam Xboxa 360

Kao što svi znamo, ljudska priroda oduvijek je sklona destrukciji, a u današnje vrijeme iznimka nisu ni najrazličitiji gadgeti i čuda moderne tehnologije. Tako ste već sigurno čuli za čovjeka koji je nekoliko dana čekao pred Appleovom trgovinom kako bi se domogao jednog od prvih iPada i nekoliko sekundi nakon kupnje ga razvalio palicom za bejzbol.


Fortune Magazine je pak za sličan zadatak uposlio fotografa Armina Harrisa na temu konzola. On je tako morao snimiti i fotografirati eksploziju Xboxa 360 i pripadajući mu kontroler. Nećete vjerovati, no kako bi dobio zadovoljavajuće fotografije, Harris je pritom uništio čak desetak konzola i osam kontrolera.

 

Fortune Xbox Explosion slow motion from Dan Saelinger on Vimeo.

 

Iako bi vlasnicima PlayStationa 3 mogla poteći suza od sreće, redakcija Gamereporta (čijih 2/3 članova posjeduje ovu divnu igračku) strogo se protivi ovakvom obliku vandalizma pozivajući se na gejmersku Povelju prava prema kojoj svaka konzola ima pravo biti uništena palicom za bejzbol. Ili vatrenim oružjem:

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije