http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA KONZOLE

Dead Space 2 demo i šareni jednorog

Demo verziju nastavka jednog od najboljih modernih survival horrora već danas moći će zaigrati vlasnici konzola

Dead Space 2 nastavak je originala koji je izašao prije pune dvije godine i, na opće iznenađenje, postao veliki hit kako kod kritike, tako i kod publike te unio svježinu u pomalo ustajali žanr survival horrora. Naravno, očekivanja od nastavka sada su vrlo velika, a fanovi osluškuju i analiziraju svaku informaciju i potez Visceral Gamesa, razvojnog studija.

 

Najviše buke izazvala je informacija da će Dead Space 2 sadržavati i multiplayer, no nervozu su umanjili sami developeri tvrdnjom da zbog multiplayera neće ostati uskraćen singleplayer koji će i dalje ostati glavni i najvažniji segment Dead Spacea 2.

 

Igra je u produkciji za PC, PS3 i Xbox 360, a već danas će vlasnici navedenih konzola, tj. korisnici usluga Xbox Live i PlayStation Network moći isprobati demo verziju.

 

Puna verzija igre najavljena je za 25. siječnja 2011. godine.

 

Kako bi nas dodatno podsjetili na to, developeri su snimili urnebesnu igranu videosekvencu u kojoj protagonist Isaac Clarke obavlja dosadan uredski posao i čestita nam Božić.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije