http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAM FISHER

Trilogija Splinter Cell HD stiže na PS3

Ubisoft i službeno je potvrdio nagađanja da će slavna franšiza na PS3 stići već sljedeće godine

Već neko vrijeme postoje nagađanja da će Ubisoft reizdati originalnu trilogiju Splinter Cell, i to za PS3 konzolu. U paketu će se nalaziti originalni Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow i Splinter Call: Chaos Theory, a igre neće biti tek obični portovi, već će Ubisoft igračima ponuditi njihove HD verzije.

 

Sve to Ubisoft najavljuje nedugo nakon reizdanja HD kolekcije Prince of Persia trilogije koja je bila izdana na jednom Blu-ray mediju te kao download za korisnike PlayStation Network usluge. Igrama je za reizdanje dodijeljena i podrška za stereoskopski 3D, a isto se očekuje i za Splinter Cell trilogiju.

 

Prvi Splinter Cell svjetlo dana ugledao je 2002. godine te postao instantni PC i Xbox hit. Godine 2004. izašao je Chaos Theory, a 2006. Pandora Tomorrow. Nakon njih, serijalu se 2006. pridružio i Double Agent te 2010. Conviction.

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije