http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK SACKBOYA

LittleBig Planet 2 – demo i novi foršpan

Svi vlasnici konzole PlayStation 3 već danas imaju priliku zaigrati demo verziju LittleBig Planeta 2

LittleBig Planet, PlayStation 3 ekskluziva svoju je slavu stekla primarno zbog velike baze igrača koji su na kraju i sami sudjelovali u kreaciji igre dizajniranjem nivoa. Nastavak ovog puzzle platformera svjetlo dana ugledat će 19. siječnja 2011, objavljeno je iz Sonyja.

 

LittleBig Planet 2 i dalje će pratiti avanture simpatičnog Sackboya, a radnja će se direktno nadovezivati na onu iz originala iz kojeg će u nastavak biti implementirano i čak tri milijuna nivoa koje su kreirali sami igrači.

 

Da stvar bude bolja, demo verziju igre već danas mogu zaigrati svi korisnici PlayStation Network usluge, a razvojni studio Media Molecule povodom toga izbacio je i potpuno novi foršpan:

 


 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije