http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Majin and the Forsaken Kingdom

Datum objave:
22.12.2010 12:49
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Uđite u Majinov čarobni svijet i postanite najbolji prijatelj s fantastičnim i na prvi pogled ljupkim bićem

Majin and the Forsaken Kingdom na prvi bi vas pogled mogao osvojiti. Igra se, naime, temelji na onom poznatom 'buddy' principu gdje vi i još jedno veselo biće surađujete kako biste porazili sile mraka. Ovaj put, to biće zove se Majin, a riječ je o nekakvom teškom, debelom akrapu koji sluša vaše zapovijedi. Ili bi barem trebao slušati vaše zapovijedi jer dečko ima i određenu slobodu i samoinicijativu. Uglavnom, naređivat ćete Majinu koga da lupa po glavi, a pesek će vam još otvarati vrata, premještati teške predmete i općenito vam pomagati u rješavanju zagonetki.

 

Da, igra pršti od glavolomki, koje iako su brojne, na svu sreću nisu previše teške. No, odmah vas upozoravamo da ih ima stvarno puno, pa ako ne volite logičke mućkalice, Majin nikako nije igra za vas. Mogla bi vas smetati i dosta zastarjela grafika koja stvarno ne služi na čast konzolama nove generacije. Majin je jedan osrednji, mediokritetni proizvod koji je pokušao biti više nego što to jest. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom jer je sam osjećaj igranja nekako pogrešan. Teško je reći odakle to. Od pomalo promašene grafike, Majinovog neposluha ili stvarno groznih glasova?

 

U konačnici, igra nam djeluje kao da je sklepana za dvanaestogodišnjake koji nemaju prevelike zahtjeve. Ne, Majin nije katastrofa. Ako imate dovoljno vremena i želje za rješavanje logičkih zamki, dajte joj šansu. Uživat ćete i u njenoj dužini; Majin naime traje preko petnaest sati, što je za svaku pohvalu. No, ako ćete od ovoga očekivati neki ultra originalni blockbuster, jako ćete se razočarati. Uglavnom, isprobajte Majin and the Forsaken Kingdom jer, tko zna, možda vam se svidi više nego nama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije