http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PORTALIRANJE U TRAVNJU

Portal 2 - određen datum izlaska

Nakon što je nedavno odgođen, Portal 2 je napokon dobio službeni datum izlaska

Portal 2 bit će objavljen 21. travnja 2011, objavila je EA, kuća koja je preuzela izdavanje igre nakon nekoliko mjeseci pregovora s Valveom. EA će tako distribuirati i materijalne kopije igre za razliku od originalnog Portala koji je bio download-only, ne računamo li pojavu na izvanrednom The Orange Box izdanju.

 

Kao što ste mogli saznati i u nedavnoj najavi Brune Lipeja, Portal 2 radnjom će se direktno nadovezivati na original. Igra će osim singleplayera u kojemu će igrač opet preuzeti ulogu Chella sadržavati i coop kampanju koja će imati scenarij paralelan onome u singleplayeru. 

Doug Lombardi (valve)
Portal 2 je najinovativniji Valveov naslov u dugoj povijesti tvrtke

 

Iz svega navedenog čini se da će Portal 2 biti punokrvni veliki naslov za razliku od Portala koji je unatoč svojoj neosporivoj kvaliteti bio smatran tek mini-igrom.

 

Portal 2 moći će zaigrati vlasnici PC-ja, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3
EA

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije