http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TREYARCH RAZOČARAO KORISNIKE

Black Ops 1.05 za PS3 pretvara se u fijasko

Call of Duty: Black Ops
Gejmeri se uglavnom obraduju objavi zakrpa za njihove omiljene igre. Novi Black Ops PS3 patch će ih, čini se, natjerati u plač

Mnogi korisnici PlayStationa 3 koji, eto, posjeduju i TreyArchev Black Ops posljednjih dana trljali su ruke u iščekivanju nove zakrpe za svoju omiljenu pucačinu iz prvog lica. No, kako to obično biva, gospodin Murphy je intervenirao, a igra je nakon krpanja postala još bugovitija nego prije.

 

U originalnom Black Opsu igrači su imali problema sa spajanjem na multiplayer servis, mučila su ih mnogobrojna pucanja veze usred partija, problemi s povezivanjem na multiplayer servis te često rušenje same igre. Ovo se događalo nakon zakrpe 1.04. 1.05 trebao je stabilizirati igru.

 

Nažalost, čak i nakon nove zakrpe, problemi su i dalje tu - s tim da se dobrom dijelu gejmera čak i sama igra uspjela smrzavati. Da stvar bude još sjajnija, korisnici prijavljuju zapaljene laserske nišane, propadanje kroz tlo (!), nemogućnost igre da registrira killing streakove i probleme s izborom klasa tijekom multiplayera. Službena izjava tvoraca igre još nije pristigla, ali nekako nam se čini da će uskoro izaći i patch 1.06.

 

Samo jedan od mnogobrojnih Black Ops PS3 bugova

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije