http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Borderlands 2 Pravilnik nagradnjače

borderlands2
Datum objave:
28.09.2012 11:56
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Detaljni pravilnik "Borderlands 2 nagradnjače" Gamereporta
1) Opis natječaja

Sudionici natječaja prijavljuju se ostavljanjem komentara na članku "Borderlands 2" na temu "Borderlands voće i povrće". Zadatak je napisati originalan i duhovit odgovor na pitanje "Da je Borderlands 2 voće i/ili povrće koje bi voće i/ili povrće on bio i zašto?" O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (promocija, tportal.hr), Krešimir Lauš (urednik rubrike Gamereport/Playtoy) i Bruno Lipej (Gamereport). Nagraditi ćemo 1 dobitnika i dodijeliti ukupno 1 nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši ostavljanjem komentara na članku "Borderlands 2", a  tema je "Borderlands voće i povrće". Važno je kod komentara ostaviti svoju e-mail adresu kako bismo vam se mogli javiti ako osvojite nagradu.


3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 28. rujna do 5. listopada, kada će biti objavljeni rezultati na stranici Gamereport.tportal.hr. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.


4) Nagrade

Nagrade su:

1X Borderlands 2 Premiere Club Edition PC5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada ni članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije