http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIŠTA OD MEAT BOYA 2

Team Meat objavio planove za budućnost

SUPERMB
Za sve one luđake koji sline za nastavkom (vjerojatno) jedne od najboljih platformskih igara na PC-ju - Super Meat Boya - stigle su loše vijesti

Team Meat nedavno je objavio da ne planira raditi na nastavku precision platformera Super Meat Boy. Prema trenutnoj situaciji, ono na što se developer koncentrira je dodavanje novog sadržaja samoj igri. Prvo što će vjerojatno izaći je level editor za samu igru. Sustav po kojem će funkcionirati je jedinstven i vrlo praktičan. Naime, korisnik koji napravi nivo morat će ga prvo isprobati i tek kada ga završi, igra će omogućiti upload sadržaja, otklanjajući tako pojavljivanje neprelazivih nivoa.

 

SMB reklama iz devedesetih!

 

Druga zanimljvost koja će oduševiti fanove igre je dodavanje novog Super Meat Worlda koji igrač otključava sakupivši dvadeset flastera. Na ovom svijetu radit će kolaboracija developera čiji likovi gostuju u Super Meat Boyu. Tako će, konkretno, Matt Thorson stvarati 'Jumper' levele, Michael O'Reilly 'IWTBTG' levele, dok će Gaijin Games raditi na specijalnim bit.trip levelima. Kvaka ovog sadržaja je u tome da specifične levele možete proći jedino sa specijalnim likovima. Kul, zar ne?

 

CD verzija Super Meat Boya

 

Službena izjava kulminira s klasičnim 'i još mnogo toga'. Sve u svemu, radujemo se sljedećem patchu za igru iako, realno gledano, nama to baš previše ne znači s obzirom na to da već ionako razbijamo glavu pokušavajući prijeći svaku Warp Zonu, Dark World te sakupiti svaki mogući flaster.

 

Karapandža vs. Meatboy

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije