http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THRUSTMASTER

Razotkriven službeni Gran Turismo 5 volan

Thrustmaster je napokon objavio detalje službenog volana Gran Turismo 5

T500 RS naziv je Thrustmasterovog volana koji je posebno optimiziran za igranje Gran Turisma 5, dugo očekivane PlayStation 3 ekskluzive koja je pokupila miješane kritike. Ekskluzivnom se može nazvati i cijena koja će u Velikoj Britaniji biti oko 425 funti. Preračunato, radi se o otprilike 3.600 kuna.

 

Sam volan teži 4,6 kilograma, a ploča s pedalama čak 7,3 kilograma i u potpunosti je izrađena od metala. Volan ima okretnu putanju od 1.080 stupnjeva, što su puna tri okreta na kojima volan ima ukupno 65.536 tzv. osjetnih točaka.

 

Ploča s pedalama je pak prilagodljiva te je se može koristiti u sjedećem položaju ili u poluležećem F1 položaju.

Kazunori Yamauchi (Polyphony digital)

Cilj koji sam stavio pred Thrustmaster bio je da dizajniraju najprecizniji volan ikada napravljen.

 

Što se tiče mjenjača, on neće biti u paketu s volanom, već će se na tržištu pojaviti zasebno par mjeseci nakon izlaska volana.

 

T500 RS volan na tržištu će se pojaviti 5. siječnja 2011. Osim što ga krasi velika preciznost, vjerujemo da će većini igrača najveća prepreka biti njegova cijena, da ne govorimo o besmislenoj odluci da se mjenjač brzina prodaje zasebno, što će opet nositi dodatni trošak za sve obožavatelja Gran Turisma 5.

 

Thrustmaster

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije