http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FPS

Budućnost pucačina

Pogledajte zanimljiv pokušaj predviđanja budućnosti FPS-a

Često nam nVidia, AMD (nekadašnji ATi) i tvrtke poput Futuremarka prikazuju tech-demoe i benchmarkove koji nam na neki način daju uvid u budućnost jer prikazuju kako će izgledati igre za dvije do tri godine, ili više. Igre poput Crysisa 2 i Deus EX: Human Revolutiona do prije nekoliko godina bile su tek daleka budućnost, a sada su nadomak realizacije.

 

Nažalost, tehnološki napredak doveo je i do toga da se autori sve više fokusiraju na vizualni aspekt igre, a sve manje na mehaniku i gameplay, no nismo od onih koji cendraju da su igre nekada bile mnogo bolje – jer to jednostavno nije točno; uvijek je bilo i uvijek će biti dobrih i loših igara.

 

Svoju viziju budućnosti FPS-a snimila je i nekolicina entuzijasta amatera koji su stavili svoj uradak  i na YouTube i u tek nekoliko dana dobili respektabilan broj klikova.

 

 

 

Sve o temi:
FPS

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije