http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GRABI DOK MOŽEŠ!

Steam još nakratko spustio cijene

Blagdanski popusti sjajna su šansa za šoping. E pa, vrijeme je da vam pomognemo s tim, jer smo upravo uočili dosta dobru priliku za jeftinu nabavku dobrih naslova za PC

Za one koji su još željni blagdanskog šopinga, donosimo dobre vijesti. Naime, Steamu je toliko dobro išla prodaja softvera ovih zadnjih dana da je svoju blagdansku akciju odlučio produljiti za skoro pa još jedan dan. Naime, kao što smo već jednom objavili, gomila naslova na Steamu trenutno je jeftinija, pa ako ste ikad mislili nabaviti jedan od onih koji su vam preskupi u dućanu, mislimo da je vrijeme da skočite do Steama.

 


Zanimljiva stvar vezana uz dotičnu kolekciju naslova je to što su praktički besplatni. Ne, stvarno, ne mislimo ništa reklamirati, ali ako vam netko nudi Witchera za 4 eura i kompletan serijal F.E.A.R. za 10 ili Bad Company 2 za 13, to najčešće zvuči kao dobra prilika.

 

 

Sad, jedini problem je što čitava akcija traje još otprilike 6 sati, pa ako već mislite piknuti neku od igara u specijalnoj ponudi, toplo preporučujemo da lagano požurite.

 

 

Bad Company 2. We know you want it. :P

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije