http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STAR WARS MMORPG

BioWare predstavio Republic Trooper

BioWare je novim foršpanom predstavio klasu Republic Trooper

Star Wars: The Old Republic ime je MMORPG-a na kojemu BioWare radi već neko vrijeme. U foršpanu koji su upravo pustili u javnost predstavljena je klasa Republic Troopera. Radnja The Old Republica odvijat će se čak 3.500 godina prije radnje filmova i 300 godina nakon radnje igara Star Wars: Knights of the Old Republic.

 

 

Naime, u to vrijeme Trooper je mogao biti bilo tko, dok su kasnije (u filmovima) svi Trooperi zapravo bili klonovi jednog čovjeka.

 

Prema informacijama koje je objavio BioWare, Trooperi se mogu specijalizirati u ofenzivnoj taktici i postati Vanguardovi ili u defenzivi i postati Commandoi. Uz još mnoge prednosi klase, Trooperi će moći upravljati i letjelicom BT-7 Thunderclap.

 

Star Wars: The Old Republic najavljen je za drugi ili treći kvartal 2011. godine i to samo za PC tj. Windows platformu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije