http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRAKE'S DECEPTION

Pogledajte Uncharted 3 u akciji

Nedugo nakon službene objave Uncharteda 3, autori nas zasipaju materijalima iz igre

Uncharted 3: Drake's Deception najavljen je tek prije koji tjedan i gotovo odmah postao najiščekivanija PlayStation 3 ekskluziva, potiskujući u zaborav čak i Killzone 3 koji 'samo što nije'.

 

Justin Richmond (NAUGHTY DOG)

Igrač će u Unchartedu 3 imati više slobode, no ne želimo kreirati potpuno otvoreni svijet.  

Ovaj preuranjeni hype nikako nije nezaslužen s obzirom da mnogi Uncharted 2 smatraju jednom od najboljih igara općenito, a u isto nas uvjeravaju i autori koji su nam odlučili pokazati još dva izvrsna videa s obiljem gameplaya koji pokazuje Drakeove nove sposobnosti, poput borbe s više neprijatelja odjednom. Radnja se odvija u napuštenoj kući koju zapale loši momci, a Drake ih s lakoćom uklanja, dok ga cijelo vrijeme vjerno prati Sully od kojeg čini se i nema neke koristi.

 

 

Prvi gameplay ekipa iz Naughty Doga prikazala je na TV-u i u showu Late Night with Jimmy Fallon. Mnogim obožavateljima nakon toga dizala se kosa na glavi jer domaćin emisije nije baš upućen u videoigre pa je postavljao neka neobična pitanja i – previše vrištao.

 

 

 

Uncharted 3: Drake's Deception najavljen je za 1. studeni 2011. godine, ekskluzivno za PlayStation 3.

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije