http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MARATONCI IGRAJU POČASNI MEČ

I FPS-ovi ubijaju

Svi znamo ponekad pretjerati s igranjem videoigara. No mladić u Koreji igrao je toliko dugo dok ga to doslovno nije - ubilo

I tako, dan kao i svaki drugi. Radite u svom web cafeeu, poslužujete goste i promatrate onog klinca koji već sedam sati igra FPS-ove na jednom od vaših računala. Dolazite do njega jer vam se čini da je zaspao. I, vidi ti vraga, nije. Ovakav scenarij desio se nedavno u jednom PC-Shootu ili web cafeu u Ulsanu u Južnoj Koreji.

 

Devetnaestogodišnjak koji je, kako svjedoče roditelji, navratio doma samo na ručak, proveo je odokativno preko dvanaest sati igrajući FPS-ove u gore spomenutom lokalu. Zanimljiv je, doduše, vremenski raspon u kojem je igrao igre. Logirao se na računalo u dva sata ujutro, te svratio doma na klopu oko 10.30, da bi se vratio na posao odmah nakon toga. Policija trenutno istražuje uzroke smrti.

 

Na ovakve vijesti se u principu ovih dana više niti ne gleda kao na nešto neobično, što nas, iskreno, čak malo i zabrinjava. Općenito je poznato da istočnjački gejmeri dosta često znaju zaružiti s igranjem, no igrati nešto toliko da zanemarite osnovne biološke potrebe je možda malo previše.

 

Jedan od najvećih (doslovno) FPS entuzijasta IKAD.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije