http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Bad Company 2 Vietnam

Vietnam
Datum objave:
29.12.2010 14:04
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigla je jedna od najiščekivanijih PC mrežnih igara godine!!!
nŠto da vam filozofiramo o Battlefield Bad Company 2 Vietnamu? Jako dobro znate da se ovdje radi o dugo očekivanom DLC-u za trenutnog kralja mrežnih FPS-ova. Sve smo rekli u video prilogu! Sve!!! Zato nam ostaje da vam ovdje napomenemo nekoliko usputno vezanih sitnica. Ovako, u petak neće biti video recenzije jer je Stara godina i nismo u tehničkoj mogućnosti složiti prilog. Uostalom, moramo malo ranije otići doma kako bismo skuhali neki novogodišnji gulaš i pripremili se za patnju koju donosi nova. Što još za kraj? Pa samo ćemo vam uputiti iskrene čestitke i svečano obećati da će Gamereport/Playtoy u novoj 2011. biti još bolji, sadržajniji i zabavniji. Živjeli!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije