http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MMO NA PRIVATNOM SERVERU

Matrix Online ponovno oživio

TheMatrixOnline
Plačete zbog toga što ste propustili priliku zaigrati Matrix Online? Imamo nešto što bi vas moglo obradovati

Za sve one koji se nisu zasitili Matrixa Online stižu dobre vijesti. Nekoć davno ukinuti MMO Matrix Online ovih dana je dobio svoj prvi privatni server. To znači da ćete, ako ste je baš toliko zavoljeli, igru moći ponovno pokrenuti unatoč Sonyevom zatvaranju službenih servera.

 

Matrix Online jedan je od naslova napravljenih tijekom razdoblja kada je Matrix žario i palio Hollywoodom. Pored Path of Neo, ova igra trebala je pokazati kako se popularna filmska franšiza bez beda može prebaciti u oblik kvalitetne PC igre. Iako komercijalni uspjeh dotične baš i nije bio na kozmičkoj razini, dobro je znati da se pronašla grupa entuzijasta koji Matrix Online planiraju održati na životu.

 

Za sve znatiželjnike tu je službena stranica ovog odvažnog projekta. Ako mislite da bi vas igra mogla zanimati, ovo je vjerojatno zadnja šansa da ju isprobate iz prve ruke.

 

Modni Hračak bi bio oduševljen ovim outfitima.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije