http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GRABI, TRPAJ, GRABI

Call of Duty - prvak ilegalnih downloada u 2010.

Call of Duty: Black Ops

Na nedavno objavljenoj godišnjoj statistici za najskidanije torrente, prvak dvije i desete novi je Call of Duty. Naime, na sveopće čuđenje, Starcraft 2 nije stigao ni prismrdjeti ovom prvaku svih ilegalnih downloada. Blizzardova strategija u realnom vremenu zauzela je tek peto mjesto iza Battlefield: Bad Companya 2, Mafije 2 i Mass Effecta 2. Čini se da pirati imaju dosta ukusa, s obzirom da se zaista radi o premijskim naslovima.

 

YAAARNGH!

 

Pogledamo li konkretne brojke, Black Ops prednjači sa 4.270.000 downloada, dok Starcraft 2 kaska sa svega 3.120.000 skinutih kopija. Wii pirati, recimo, očito vole Super Mario Galaxy 2, s obzirom da su ga skinuli 1.470.000 puta, dok Xbox360 vlasnici uživaju u Danteovom Paklu s čarobnih 1,280.000 downloada. Napominjemo da mi ovim člankom ne potičemo piratsku industriju, nego samo iznosimo statistike, gospon' policajac.

 

Dennis Moore - kralj svih pljačkaša!

 

 

Uglavnom, prvak 2010. u broju downloada definitivno je Black Ops. Fascinantna stvar vezana uz dotični je što sama igra i nije baš pretjerano dugo na tržištu, a kako je u sumanuto kratkom vremenu uspjela biti downloadana toliko puno puta. Inače, naše odokativne predikcije za prvake iduće godine su Diablo 3 i Gears of War 3.

 

ARRRRG!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije