http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE BIG O

Paklena kombinacija PC-ja i Xboxa 360

Origin PC predstavit će kombinaciju za ultimativno gejming iskustvo

Na tradicionalnom Consumer Electronics Showu koji će se sljedećega tjedna odvijati u Las Vegasu, tvrtka Origin PC predstavit će kombinaciju PC-ja i konzole Xbox 360 Slim upakiranih u jedan sistem pod nazivom The Big O.

 

Naravno, PC i Xbox 360 unutar sustava djelovat će neovisno, a dijelit će tek sustav tekućeg hlađenja. Osnovna verzija će tako biti sastavljena od procesora Intel Core i7 930 overclockiranog na 4,9 GHz, dvije grafičke kartice nVidia GTX480 i 6GB Corsair Dominator RAM memorije od 1.600 MHz. Cijena navedene konfiguracije bit će 7.669 dolara, dok će najjača verzija stajati 16.669 dolara.

 

 Origin PC

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije