http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FAKJU!

Mafia II vulgarnošću srušila Guinnessov rekord

Nije savršeno, ali ima psovki pa može proći. Ne, ne radi se o još jednom neuspjelom hrvatskom filmu, već o Mafiji II

Iako je Mafia II nakon godina u produkciji razočarala mnoge obožavatelje i kritiku, uspjela je ući u povijest kao najvulgarnija igra u povijesti. Naime, dvojica entuzijasta odlučila su napraviti videokompilaciju koja donosi svaku fu*k riječ u igri, kao i varijacije na temu. Na kraju je sastavljena kompilacija od tek 200 primjera, što dakako nisu sve psovke, no i one uvrštene u video će vas i više nego dovoljno nasmijati i, ukoliko niste igrali igru, dati vam uvid u tu Sodomu i Gomoru gaminga.

 

Vidjevši priloženi video, komisija Guinnessove knjige rekorda uvrstila je Mafiju II kao igru s najviše fu*k riječi u scenariju. 

 

Osim veselja koje će vam priuštiti psovke, oni uporniji mogu se baciti i u potragu za čak 50-ak brojeva Playboya u Mafiji II, u kojima su djevojke iz doba u kojemu se odvija radnja igre.

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije