http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRESI, MIŠKO!

Navala grudi na hakiranom Kinectu

Hajde, hajde - znamo dobro da gomila gejmera fantazira o mlataranju virtualnim grudima. Sudeći prema nedavnom eksperimentu jednog maštovitog programera, na Kinectu je to sada moguće

Znate kako to ide. Sjedite u fotelji, žvačete čips k'o neki kreten, piljite u ekran i dođe vam da se igrate s nečijim sisama. Kako ništa što približno sliči ženi niste od jutarnje gimnastike na YouPornu vidjeli u širem vidokrugu, palite Kinect i primate se posla. Da, vjerovali ili ne, neki luđak domogao se modela Ivy iz Soul Calibura te odlučio napraviti simulaciju za Kinnect u kojoj mlatarate njenim grudima u najbizarnijoj erotičnoj fantaziji ikad.

 

Kao što kolege s damnlag.com kažu, to je vjerojatno jedna od kreativnijih simulacija na hakiranom Kinectu. Prava šteta je da, konkretno, nije omogućeno korištenje drugih djevojaka iz Soul Calibura poput, recimo, Taki. No, hej, nismo sitničavci - dovoljno dobra je i Ivy.

 

Ultrarealizam u akciji

 

Sad, u vezi s tim dovoljno dobra, to je isto dosta relativna stvar, s obzirom da mlataranje demonstrirano u priloženom videoisječku graniči s abnormalnim. Svejedno, sigurni smo da neki od čitatelja već znojnog čela i drhtavih dlanova guglaju gdje mogu skinuti tu simulaciju da bi, erm, isprobali realizam njenog fizičkog enginea.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije