http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLASINA

Nintendo 3DS ukraden iz proizvodnog pogona

Čini se da je Nintendo 3DS konzolu snašla sudbina Black Opsa

Uoči izlaska Call of Duty: Black Opsa pisali smo o tome da je nekoliko primjeraka igre ukradeno iz pogona u kojemu je igra bila na umnažanju, zbog čega je na slučaju bio angažiran čak i FBI i privatni istražitelji. Nekoliko igara je uspješno vraćeno, no igra je ipak prije vremena završila na torrentima.

Prema tvrdnjama jednog Kineza koji radi u pogonu gdje se proizvodi konzola Nintendo 3DS, on je uspio prokrijumčariti konzolu izvan tvornice, što je dokazao i fotografijama uređaja i ovom snimkom:

 

 

 

Nintendo 3DS bit će revolucionarna handheld konzola koja će omogućiti 3D prikaz bez potrebe nošenja specijalnih naočala ili sličnih dodataka, a na tržištu bi se trebala pojaviti već u veljači u Japanu, dok u Europu stiže u ožujku.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije