http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KILL WITH SKILL

Promoviranje Bulletstorma ispod tuša

Epic Games odlučio se za neobičnu strategiju promocije nadolazećeg FPS-a

Bulletstorm će biti suludo brz, nasilan i, nadamo se, zabavan old skull FPS pomalo nalik na naše gore list – Serious Sam. O koliko se uvrnutoj igri radi, govori i slogan pod kojim se promovira: Kill with skill.

Najnoviji foršpan prikazuje fotografije sretnog predsjednika Epic Gamesa pod tušem koji se, 'svaki put kada nekoga šutne s ruba zgrade zapita što nesretniku prolazi kroz glavu kada pada'. 'To vjerojatno ovisi o tome na što padne', mudro zaključuje Mike Capps, nakon čega se prikaže opisana in-game scena.

 

Naime, Bulletstorm će vas nagrađivati za maštovite eliminacije neprijatelja, a što smrtno ozljeđivanje protivnika bude domišljatije, to će vas igra bogatije nagraditi. Osim toga, foršpani Bulletstorma stekli su slavu zbog urnebesnih psovki, no što se same igre tiče, autori će omogućiti da se u opcijama odabere poželjna razina vulgarnosti. Nas osobno ne zanima ništa blaže od sočnih psovki, a kako će sve izgledati, provjerite i u ovom foršpanu:

 


Bulletstorm je najavljen za 22. veljače, i to za PS3, Xbox 360 i PC.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije