http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU TE LELE SI GI NAMA!

Gears of War Ultimate ipak bez Kinecta

Gears of war 3
Plače narod, psi zavijaju, djeca cmizdre - Microsoft je objavio da Gears of War Ultimate neće podržavati njihov smash hit motion kontroler

Zakuhajte žgance i odmrznite puricu, djeco! Microsoft je danas potvrdio sadržaj Gears of War Ultimate paketa. Kontrirajući mnogobrojne glasine vezane uz nagli rast brade i mišića nakon otvaranja kutije, tvorac megapopularnog Kinecta iznio je činjenice i objavio da u mega-ultra-super-fantastičnom paketu igrači mogu pronaći Gears of War, Gears of War 2 i šifru za otključavanje svih Gears of War DLC-ova dostupnih na Xbox LIVE.

 

Gears of War koncept strpan u minutu čiste umjetnosti

 

Još jedna zanimljiva stvar vezana uz paket je poricanje čuvene glasine da će naslovi iz spomenutog mega-paketa podržavati Kinect. Na opće razočaranje i naricanje stotina tisuća fanova koji bi malo mlatarali po zraku, čini se da će se ovog puta morati zadovoljiti običnim kontrolerom s gumbićima i D-padovima.

 

Inače, svi željno iščekujemo konkretnu najavu novih Gearsa. Prema posljednjim vijestima iz Microsofta, igra je toliko bolja od Killzonea 3 da će pri bootanju prouzrokovati spontano samozapaljenje svih PS3 konzola u krugu od 30 km. Sony na ovo još nije odgovorio objavom prvog PS3-protupožarnog paketa, no nekako nam se čini da bi morao požuriti.

 

Braća do smrti!

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije