http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MAŠI, TRZAJ, MIČI, TRČI

Stiže PC motion kontroler

wavi-xtion-6
Inovatori iz ASUS-a odlučili su obradovati vlasnike PC računala svojim novim revolucionarnim kontrolerom koji reagira na pokret

Sigurni smo da već grizete nokte od zavisti na vlasnike konzole Xbox360 i Kinecta koji radosno mlataraju po zraku šamarajući ukućane, rušeći skupocjene vaze i nabijajući kućne ljubimce nogom u guzicu. Vjerovali ili ne, i vlasnici PC računala će uskoro imati priliku uživati u svim blagodatima kontrole pokretima - barem ako u tome prste bude imao ASUS i njihov novi WAVI Xtion (ili WAVI Action) kontroler.

 

ASUS

 

Xtion koristi licenciranu Kinectovu tehnologiju, što znači da ćete, ako ga kupite, sve svoje aplikacije moći pomoću pokreta koristiti na intuitivan i maštovit način. Pod ovim mislimo na udobno surfanje mlataranjem po zraku, gledanje filmova iz udobnosti fotelje, mahanje nogom u pokušaju pauziranja i tako dalje.

 

Uređaj funkcionira na sljedeći način: hub šalje videosignal iz vašeg računala u vaš televizor, dok kinectoliki kontroler registrira vaše migoljenje i prenosi pokrete na vaše računalo. Uređaj bi trebao izaći u drugom kvartalu ove godine, što znači da imate još relativno malo vremena da raskrčite sobu od limenki piva, q-pack boca, kutija od pizza i mrtvih prostitutki kako biste bez bojazni od ozljeda uživali u blagodatima kontrola bez kontrolera.

 

Mic mic mic

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije