http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI TRAILER

Beyond Good & Evil HD

Nakon Prince of Persia i Splinter Cella u HD izdanjima, Ubisoft će lansirati i osuvremenjeni Beyond Good & Evil

Beyond Good & Evil na tržištu se pojavio još 2003. za PC, Xbox, PS2 i GameCube te postao veliki hit. U međuvremenu je ova akcijska avantura dobila gotovo kultni status te će njezino HD reizdanje zasigurno naići na opće odobravanje.

 

HD verzija će, osim tekstura visoke razlučivosti, imati i poboljšane modele i remasterirani soundtrack, a trebala bi se pojaviti isključivo u digitalnom download obliku za PSN i Xbox Live tijekom ove godine.

 

Zanimljivo, Beyond Good & Evil zapravo je trebao biti prvi dio trilogije, no projekt nikada nije zaživio zato što je prodan u vrlo malom broju primjeraka unatoč visokoj kvaliteti. Prošle je godine ipak glavni dizajner na igri – Michel Ancel - potvrdio da Ubisoft Montpellier radi na nastavku, no i obožavatelje pozvao na strpljenje, jer će razvoj igre potrajati.  

 

Beyond Good & Evil 2, teaser

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije