http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRIP

Mass Effect: Evolution

Svojim drugim izdanjem franšiza Mass Effect postala je jedna od najvećih modernih, a to potvrđuju i brojne nagrade za igru godine, koje trenutačno prima Mass Effect 2. Ista igra već ovoga mjeseca stiže i na konzolu PlayStation 3, a da fanovima skrate čekanje do Mass Effecta 3, u BioWareu su s Dark Horse Comicsom dogovorili suradnju na produkciji mini-strip serijala smještenog u svemir Mass Effecta.

 

Da stvar bude interesantnija, Mass Effect Evolution, kako je ime stripe, otkrit će prošlost misterioznog The Illusive Mana te prve korake ljuske civilizacije u prostranstvima galaksije. Na stripu će raditi Mac Walters (scenarist Mass Effecta 2 i 3), John Jackson Miller (SW: Knights of the Old Republic) te ilustrator Omar Francia (SW: The Force Unleashed 2).

 

 

Serijal će se sastojati od ukupno četiri stripa koji će se, osim u papiranatom obliku, moći kupiti i u digitalnom, preko online shopa Dark Horse Comicsa i iTunesa.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije