http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HELGAST U RASKOLU

Novi foršpan za Killzone 3

Jedna od najočekivanijih ekskluziva PlayStationa 3 na police trgovina stiže sljedeći mjesec

O Killzoneu 3 pisali smo već puno puta, a kako se datum izlaska ovog FPS nalova sve više bliži, tako nas iz Sonyja i Guerilla Gamesa još jednom podsjećaju zašto bi bilo pametno, umjesto u rođendanski poklon za voljenu djevojku, uložiti u njihovu igru.

 

Tako je danas predstavljen najspektakularniji trailer za Killzone 3 dosad koji djelomice otkriva priču te činjenicu da vojska Helgasta kreće u svoj najveći pohod, no i da u njezinu vrhu postoje unutarnji sukobi. Kakve će biti posljedice toga, vidjet ćemo već krajem sljedećeg mjeseca, točnije 28. veljače 2011.

 

 

Dvojici sukobljenih lidera armije Helgasta glasove su posudili Ray Winstone i Malcolm McDowell.

 

Killzone 3, za koji autori obećavaju da će biti u stanju iskoristiti baš sve resurse PS3, od početka je bio razvijan sa 3D podrškom, a moći će ga se igrati i s kontrolerom Move.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije