http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

S BLIZZCONA

Procurio Diablo 3 PvP video

Zahvaljujući dovitljivom obožavatelju koji ju je snimio, imamo prilike vidjeti kako izgleda PvP borba u Diablu 3

BlizzCon, tradicionalni Blizzardov event na kojemu se često predstavljaju nove igre ili tek nove informacije o nadolazećim igrama, prošle je godine trajao od 22. do 23. listopada, a na njemu su igrači prvi puta mogli zaigrati Diablo 3, i to u multiplayeru.

 

Iako su prošla već skoro tri mjeseca, tek sad je procurila snimka jedne PvP borbe koju je potajno snimio jedan od posjetitelja. Da stvar bude zanimljivija, u opisu videa piše da je snimljen sićušnom kamerom u obliku gumba na košulji s obzirom na to da je Blizzard strogo zabranio snimanje.

 

Snimka traje više od 17 minuta tako da će svi obožavatelji moći dobiti i više nego dobar uvid u to kako zasad funkcionira PvP, no to, naravno, ne znači da će stvari tako izgledati i u finalnoj verziji igre.

 

 

Diablo 3 još nije dobio službeni datum izlaska, a pretpostavlja se da bi mogao izaći u posljednjem kvartalu ove godine. Također, moguć je i dolazak na konzole, jer je Blizzard nedavno tražio stručnjake za rad na konzolaškoj verziji, čije ime nije bilo navedeno.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije